Compania Bega Utilaje Constructii si-a majorat capitalul social cu aproape 4 milioane lei, prin aport in numerar, pana la 8,17 mlioane lei, dupa ce actionarii au subscris 94,7% din titlurile nou-emise, potrivit comunicatului remis pietei Rasdaq.
Pentru majorarea capitalului au fost emise circa 1,68 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei, in valoare totala de 4,19 milioane lei. Actionarii au subscris 94,75% din titlurile emise, pentru care au platit 3,97 milioane lei. Restul actiunilor nesubscrise au fost anulate.

Bega Utilaje a ajuns, astfel, la un capital social de 8,17 milioane lei, divizat in 3,27 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. In urma majorarii capitalului social, cei doi actionari principali ai companiei si-au marit detinerile. Astfel, Marius Cristescu a ajuns la o detinere de 51,83%, iar Emil Cristescu controleaza 45,42% din capital.
Bega Utilaje Constructii ofera servicii de inchiriere a utilajelor pentru constructii si asigura, ca obiect secundar de activitate, servicii de transport in santiere.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq sub simbolul UTBT, iar potrivit ultimei cotatii, de 7 lei, inregistrata in sedinta din 24 iulie, capitalizarea companiei este de 22,89 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri