Talc Dolomita (TALD) a afisat in primele sase luni ale anului un profit net de 1,29 milioane lei (348.700 euro), de peste doua ori mai mare decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul sporirii veniturilor cu 53%, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.

In primul semestru de anul trecut, Talc Dolomita Hunedoara obtinuse un profit net de 560.900 lei.

Compania atras venituri totale de 9,55 milioane lei (2,6 milioane euro) in primul semestru, cu 53% mai mari decat in perioada similara din 2007, cand acestea au fost de 6,21 milioane lei. Potrivit comunicatului, cea mai mare parte a veniturilor au fost generate din productia vanduta (81,45%).

Cheltuielile totale inregistrate de companie in intervalul ianuare-iunie 2008 s-au cifrat la 8,03 milioane lei (2,18 milioane euro), depasindu-le cu 44,7% pe cele din prima jumatate a anului trecut, de 5,54 milioane lei.

Afacerile la sase luni ale Talc Dolomita s-au cifrat la 8,67 milioane lei (2,36 milioane euro), cu 21% peste nivelul de 7,15 milioane lei atins in intervalul echivalent al anului trecut.

Compania cu activitate in extragerea pietrei de constructii Talc Dolomita Hunedoara are un capital social de 5,29 milioane lei, divizat in 2,11 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Societatea este detinuta de compania omului de afaceri Ovidiu Tender - Tender SA - care controleaza 76,94% din actiuni.

Valoarea de piata a Talc Dolomita este de 13,12 milioane lei (3,71 milioane euro), conform cotatiei de 6,20 lei, inregistrata in sedinta de luni. Titlurile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq sub simbolul TALD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri