Societatea de investitii financiare SIF Oltenia (SIF5) a vandut un pachet de actiuni Lacta Giurgiu (INEM), reprezentand 11,6% din capitalul companiei, pentru suma totala de 1,13 milioane lei (300.000 euro), potrivit raportarilor publicate pe pagina de internet a Bursei.
Cele aproape doua milioane de actiuni Lacta Giurgiu au fost transferate la un pret mediu de 0,57 lei/titlu.

SIF Oltenia a mai vandut saptamana trecuta o mare parte din actiunile detinute la Lacta Giurgiu, reprezentand o treime din capitalul companiei, pentru care a obtinut suma totala de 3 milioane lei.

Inaintea celor doua tranzactii, SIF Oltenia era actionar majoritar al Lacta Giurgiu, cu o participatie de 55,33%, iar in urma transferului de marti, SIF Oltenia a ajuns la o detinere de 11,62% din totalul actiunilor. Scop Line Galati detine 32,51% din capitalul Lacta.

Lacta Giurgiu are un capital social de 1,72 milioane lei, divizat in 17,19 milioane titluri cu valoarea nominala de 0,10 lei.

Valoarea de piata a Lacta Giurgiu este de 6,68 milioane lei (1,8 milioane euro), potrivit ultimului pret, de 0,505 lei, inregistrat in sedinta de marti. Titlurile Lacta Giurgiu se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul INEM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri