Societe Generale a achizitionat de la inceputul lunii actiuni BRD GSG in valoare de 1,16 milioane lei (312.000 euro), dupa ce in luna octombrie cumparase titluri de circa 6 milioane lei (1,65 milioane euro).
Chiar si presedintele BRD a considerat ca actiunile propriei banci sunt atractive acesta cumparand in luna precedenta 7.000 de unitati pentru care a platit circa 7.000 euro.

In ultima saptamana, dupa anuntarea unui profit de 1,039 miliarde de lei (277 milioane euro) in primele noua luni, in crestere cu 52% fata de aceeasi perioada a anului trecut , SocGen a cumparat in fiecare zi actiunile bancii-fiica.

Astfel, Societe Generale si-a majorat participatia de 58,32%, anuntata la sfarsitul lunii august, cu 0,18%, achizitionand aproximativ 1,2 milioane actiuni de la inceputul lunii octombrie pana in prezent.

In sedinta de tranzactionare de ieri, titlurile BRD au incheiat ziua in scadere cu 2,99%, tranzactiile in valoare de 641.547 lei coborand cotatia finala la 8,1 lei/unitate. Capitalizarea bancii, la cotatia din ziua precedenta a scazut la 5,644 milioane lei (1,5 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri