Opt oferte au fost depuse pentru administrarea Fondului Proprietatea, de la AVIVA Global Services, BlackRock, Credit Suisse & OTP, FINAG Holding Gmbh, Franklin Templeton Investments, ING Invest Management, Morgan Stanley si Julius Baer, a anuntat Fondul.
Companiile care au depus oferte urmeaza sa concureze pentru administrarea unor active de aproape 4 miliarde euro.

"In perioada urmatoare, comisia de selectie a administratorului pentru Fondul Proprietatea va reveni cu amanunte, conform prevederilor legale in vigoare", se precizaza in comunicatul Fondului.

Joi, ora 12:00, a fost termenul limita pentru depunerea ofertelor din partea companiilor interesate de administrarea activelor Fondului Proprietatea.

Pana miercuri dupa-amiaza, nicio companie nu a depus oferte de administrare, insa din practica curenta, ofertele se depun in ultima ora inaintea expirarii termenului de depunere, au explicat, pentru NewsIn, surse apropiate comisiei.

Comisia care a primit ofertele are o alta structura, dupa ce premierul Emil Boc a schimbat, miercuri seara, trei membri, inclusiv seful comisiei.

Astfel, comisia care selecteaza societatea ce va administra Fondul Proprietatea este prezidata de Enache Jiru, care l-a inlocuit pe Sebastian Vladescu, iar membrii comisiei sunt Galina Narcisa Oprea, Dinu Marin, Nicolae Cinteza (de la BNR) si Bogdan Alexandru Dragoi, secretar de stat in Ministerul Finantelor. Anul trecut, 28 de companii au trimis scrisori de intentie pentru administrarea Fondului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri