Peste 3,75 milioane de actiuni ale producatorul de bere din Prahova Bere Azuga, ce reprezinta 60,7% din capitalul social, au fost transferate pe piata Rasdaq in cadrul sedintei de tranzactionare de azi pentru 7,12 milioane de euro.
Primul schimb in valoare totala de 6,04 milioane de lei (1,42 milioane euro) a avut loc direct in piata, iar cea de-a doua tranzactie prin care s-au transferat peste 56% din numarul total de actiuni al BEGY pentru 24,3 milioane de lei (5,7 milioane euro) a avut loc in cadrul pietei Deal.

Cel mai mare actionar al companiei este Moraru Valerii, presedintele Bere Azuga, cu o participatie de 39,25%, urmat de Rombas Trans International, cu o detinere de 21,53%, potrivit ultimelor raportari.

Societatea are in prezent un capital social de 13,43 milioane lei, divizat in 5,37 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Titlurile Bere Azuga se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul BEGY, iar compania are o valoare de piata de 38,67 milioane lei (9,12 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri