SIF Transilvania (SIF3) a adus 3 milioane lei la majorarea de capital a firmei Organe de Asamblare Brasov, pe care o detine in proportie de 94%, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Organe de Asamblare Brasov (ORAS) ceruse de la actionari 3,2 milioane lei, pentru majorarea capitalului pana la 27,4 milioane lei, in vederea realizarii de investitii si finantarea activitatii.

Astfel, SIF Transilvania a subscris 1,2 milioane de actiuni nou emise, la pretul de 2,50 lei, exercitandu-si astfel dreptul de preferinta, potrivit NewsIn.

Organe de Asamblare Brasov produce suruburi, buloane, lanturi si arcuri si este detinuta de SIF Transilvania in proportie de 94%. AVAS are o participatie de 2,97%.

In prezent, compania are un capital social de 24,25 milioane lei, divizat in 9,7 milioane actiuni. Actiunile Organe de Asamblare se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul ORAS.

Societatea are o valoare de piata de 2,13 milioane lei (510.000 euro), potrivit cotatiei de 0,22 lei, stabilita in sedinta de tranzactionare din 17 februarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri