Numarul subscrierilor realizate de catre investitori in primul fond de investii cu capital garantat OTP WiseRO a depasit 20.000 de unitati, potrivit informatiilor preliminare ale casei de brokeraj Intercapital Invest.
In perioada 29 iunie-16 iulie au fost subscrise 18.016 unitati de fond, ceea ce reprezinta 90% din necesarul de 20.000 de unitati pentru ca oferta sa se incheie cu succes.

“Adaugand subscrierile de vineri, pe baza informatiilor preliminare pe care le avem la acest moment, pragul de 20.000 de unitati a fost depasit”, afirma Razvan Pasol, director general Intercapital Invest in raportul saptamanal Puls Capital.

OTP Asset Management urmareste sa atraga 6 milioane lei din oferta fondului OTP WiseRO, ce corespund pentru 30.000 unitatii.

“Numarul subscrierilor procesate de la inceputul ofertei este de 365, o valoare buna tinand cont de evolutia modesta a bursei in ultima perioada. Ma astept ca acest numar sa creasca si saptamana viitoare”, spune Pasol.

Structura ordinelor in oferta WiseRO este echilibrata, fondul adresandu-se atat segmentului de retail, cat si investitorilor cu putere financiara mare.

Astfel, subscrierile includ noua ordine mari – de cel putin 100.000 lei, ce reprezinta 38% din valoarea subscrisa pana la aceasta data; 34 ordine medii (cu sume intre 20.000 si 100.000 lei) si 322 de ordine mici.

Oferta se va incheia in data de 24 iulie, dupa care in maxim o luna unitati de fond se vor putea tranzactiona la Bursa de Valori Bucuresti.

Valoare unei unitati de fond este de 200 lei, egala cu investitia initiala necesara pentru a intra in fond si cu valoarea nominala a unitatii.

Fondul urmareste evolutia indicelui WISE US Long/Short Vol Target (care scaneaza lunar evolutia actiunilor din componenta S&P500), creat de Societe Generale Corporate & Investment Banking (SGCIB) si calculat zilnic de agentia de rating Standard&Poor’s.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri