Actionarii producatorului de articole de metal Ves Sighisoara (VESY) si-au ales noi membri in Consiliul de Administratie, dupa demisia lui Cristian Sima din august, si au aprobat majorarea capitalului social pana la maxim 13,63 milioane lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Noii administratori ai societatii sunt Gheorghe Velcherean, Vasile Paduraru, Alexandru Farcas, Idifta Bucur, Ionut Nisipasu, Monica Toda, Roman Chereches.

De asemenea, actionarii au stabilit indemnizatia membrilor CA la 1.500 lei lunar, cu cea suplimentara de 1.000 lei/luna si remuneratia directorilor la 27.000 lei.

In document se precizeaza ca decizia asupra modalitatii in care se va realiza majorarea capitalului pana la 13,63 milioane lei va fi luata intr-o adunare generala extraordinare a actionarilor din 2010.

Seful casei de brokeraj WBS Romania, Cristian Sima, a demisionat, la inceputul lunii august, din functiile de presedinte si de membru al consiliului de administratie al producatorului, fiind inlocuit de Alexandru Farcas.

Ves Sighisoara a trecut pe pierderi in primele sase luni, cu un rezultat negativ de 676.600 lei (16.000 euro), in conditiile reducerii afacerilor cu 24%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008.

Actionarii producatorului de articole din metal Ves Sighisoara (VESY) au rectificat bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an si prognozeaza pierderi brute de 277.828 lei, desi initial compania prognozase un profit de 1,17 milioane lei.

Compania are in prezent un capital social de 9,33 milioane lei, divizat in 93,31 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Potrivit ultimelor raportari, actionarii principali ai companiei sunt Idifta Bucur, cu 11,54% din capital, si casa de brokeraj WBS Romania, cu 11,57% din actiuni.

Valoarea de piata a companiei este de 6,99 milioane lei (1,67 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,075 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri