“Propunerea Consiliului de Administratie este ca administratorii ce se vor alege in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor sa nu primeasca nici o remuneratie din partea societatii pentru exercitarea atributiilor ce le vor reveni in calitate de administratori”, se arata in document.

Noii administratori vor avea un mandat de 3 ani de la data adoptarii hotararii de catre actionari. Candidaturile pentru functia de administrator pot fi depuse pana la 22 octombrie.

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost numit, in septembrie, presedinte al consiliului de administratie al Flamingo, dupa ce Dragos Simion a renuntat la aceasta functie.

Cel mai mare actionar al Flamingo este Dragos Cinca, cu o detinere de 25,2% din capital, urmat de omul de afaceri Dan Adamescu, cu 17,54%, prin intermediul firmelor Nova Trade si Astra Asigurari.

Midfair Limited, cu sediu in Cipru, este noul actionar al companiei in urma achizitiei participatiei de 21,96% detinuta de fondul QVT.

Flamingo International (FLA) are in prezent un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Compania are o valoare de piata de 25,7 milioane lei (6 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 0,033 lei.

De ce nu mai este Dragos Simion presedintele Flamingo?

De ce nu mai este Dragos Simion presedintele Flamingo?