Casa de brokeraj Estinvest a fost cel mai activ intermediar al lunii octombrie la Bursa de la Sibiu (Sibex), cu 58.644 de contracte intermediate, dupa ce luna trecuta a detronat SSIF Tradeville, urcand pe prima pozitie, informeaza un comunicat remis de Sibex.
Desi s-a mentinut pe prima pozitie si in luna octombrie, volumele intermediate de Estinvest s-au redus cu 14% in comparatie cu nivelul afisat luna anterioara, de 68.368 de contracte.

Pe locul al doilea in topul lunii octombrie s-a situat Tradeville (fostul Vanguard), cu un rulaj de 52.039 de contracte, in timp ce Broker Cluj a ocupat pozitia a treia, cu 49.861 de contracte.

KBC s-a mentinut pe a patra pozitie in clasamentul intermediarilor de la Sibex in septembrie, cu 28.453 de contracte, urmata de GM Invest, cu 23.800 de contracte intermediate.

In luna octombrie, la Bursa din Sibiu au activat 34 de intermediar, fiind incheiate 210.495 de contracte la termen, in scadere cu 7% fata de luna anterioara, cand numarul lor a fost de 227.382.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri