Investitia SIF Transilvania in cele trei hoteluri pe care le detine in judetul Covasna va incepe in primavara, cu modernizarea Hotelului Caprioara, transmite NewsIn.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Covasna (CCI), Herman Rosner, a declarat ieri ca prima faza a proiectului pentru Hotelul Caprioara a fost predata si proiectul merge inainte. Modernizarea acestui hotel este estimata la 15 milioane de euro si presupune ridicarea lui la rang de trei stele.

"Anul viitor vor incepe lucrarile, proiectul este etapizat, se incepe cu Caprioara, dar pentru intreg ansamblul ar trebui sa se ajunga la 41 de milioane de euro”, a declarat Herman Rosner.

Pentru investitia in cele trei hoteluri – Caprioara, Cerbul si Covasna – a fost incheiat acum cativa ani un protocol de colaborare intre CCI Covasna, Consiliul Judetean si Primaria Covasna.

Cele trei hoteluri ofera impreuna peste 400 de locuri de cazare, posibilitati de tratament cu ape minerale, recreere si divertisment. Acum doi ani, in statiune s-a deschis si primul hotel de patru stele din judet, printr-o investitie de peste 4 milioane de euro din partea omului de afaceri Ovidiu Costea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri