Compania Prospectiuni Bucuresti (PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a incheiat in 18 noiembrie un contract de servicii de achizitie si procesare seismica 2D cu Romgaz Medias, potrivit unui comunicat remis pietei Rasdaq.
Contractul in valoare de 27,6 milioane lei (6,4 mil. euro) fara TVA are o durata de 7 luni si a fost atribuit in urma unei licitatii deschise conform procedurii cel mai mic pret.

Tipul contractului este de prestare de servicii de arhitectura, servicii de inginerie specializata si integrata, de proiectare urbanistica si peisagistica, servicii conexe de consultanta stiintifica si tehnica, precum si testari si analize tehnice.

Cifra de afaceri a Prospectiuni Bucuresti a crescut cu 80% in primele noua luni din acest an, pana la 162,54 milioane lei (38,5 mil. euro), in timp ce profitul net a urcat spectaculos fata de aceeasi perioada din 2008, la 33,06 milioane lei (7,8 mil. euro).

Compania are un capital social de 71,8 milioane lei, impartit in 718 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Principalii actionari ai societatii sunt Tender SA, cu o detinere de 69,48%, si SIF Muntenia (SIF4), cu o participatie de 11,86%. Totodata, fondul de investitii MEI Roemenie &Bulgarjie detine 6,15% din capitalul social, potrivit ultimelor raportari.

Capilizarea companiei este de 162,2 milioane lei (37,9 mil. euro), conform ultimul pret de 0,2260 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri