Dan Paul, actualul presedinte al Asociatiei Brokerilor a fost reconfirmat in functie, pentru un nou mandat, dupa ce a obtinut in adunarea generala de joi cele mai multe voturi din partea caselor de brokeraj membre ale asociatiei, informeaza un comunicat al institutiei.
“In calitate de Presedinte al Asociatiei Brokerilor, voi continua actiunile intreprinse de Consiliul Director in interesul membrilor si ne vom concentra in viitor pe dezvoltarea de noi afaceri pentru acestia. Vom incerca sa ramanem aceeasi voce reprezentativa in piata de capital si mediul de afaceri si voi continua sa imprim Asociatiei o serie de directii de actiune, avand ca obiectiv strategic pozitionarea Asociatiei Brokerilor ca si factor de lobby eficient pentru sustinerea comunitatii brokerilor”, a declarat Dan Paul.

Tot in cadrul Adunarii Generale de astazi a fost anuntat si noul director general al Asociatei Brokerilor, Mihaela Prisacariu, membru in fostul Consiliu Director al Asociatiei, cu experienta in piata de capital de peste 14 ani.

In AGA brokerilor au mai fost reconfirmati ca membri in Consiliul Director Nicolae Ghergus – Presedinte SSIF Confident Invest si Iancu Stavrositu – Presedinte SSIF Interfinbrok Corporation.

Brokerii au ales sa mai fie reprezentati in Consiliul Director si de Alina Petrisor - presedinte SSIF Active International si de Viorica Nagy – onducator SSIF Eteba Romania.

Reprezentantii Asociatiei Brokerilor au ales azi si doi membri de onoare, Gratiela Iordache si Varujan Vosganian, doi vechi sustinatori ai Asociatiei Brokerilor si ai pietei de capital in general.

Alaturi de Dan Paul, la sefia Asociatiei Brokerilor a mai candidat presedintele Bursei Romane de Marfuri, Septimiu Stoica.

Septimiu Stoica a parasit la finalul anului 2007 fotoliul de presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, ocupand ulterior aceeasi functie, insa la Bursa Romana de Marfuri. Totodata, in perioada 2006-2008, Stoica a fost si vicepresedinte al Asociatiei Brokerilor.

Dan Paul, detine din 2006 functia de presedinte al Asociatiei Brokerilor, aflandu-se in prezent la finalul celui de-al doilea mandat. Totodata, Dan Paul este vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti si presedinte al casei de brokeraj Finaco Securities. Potrivit statutului BVB, presedintele Asociatiei Brokerilor primeste din oficiu un loc in conducerea Bursei de Valori Bucuresti.

Asociatia Brokerilor este o organizatie profesionala si patronala a societatilor de servicii de investitii financiare si de credit, care activeaza pe piata de capital din Romania. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de internet, Asociatia a fost infiintata in anul 1995 si are in prezent 50 de membri.

Citeste un interviu cu Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri