Actionarii BVB i-au ales pe Octavian Molnar, directorul adjunct al IFB Finwest, cu 53% din voturi, si pe Lucian Isac, directorul general al Estinvest, cu 52%, in functiile de membrii ai Consiliului Bursei, in primul tur de alegeri.
Update 1: In al treilea tur al alegerilor pentru administratori au fost respinsi inca 5 candidati: Alina Cobuz, Vergil Popescu, Adrian Manaila, Valerian Ionescu si Rares Nilas.

Al doilea tur al alegerilor pentru functia de membru in Consiliul de Administratie a adus 5 persoane eliminate si niciuna calificata cu peste 50 de procente.

Astfel, Adrian Stefanescu, actionar al al Bursei, Tibichi Liviu Nicolae (presedinte la Transilvania Capital), Andrei Cristian (presedinte Voltinvest), Costin Mergiani (propus de KD Capital Management) si Marius Plugaru, fostul manager al Fortius Finance, au iesit din cursa pentru un loc in CA.

Din cursa pentru Consiliul Bursei au iesit Eugen Bradean, director la Electrica si actionar al Bursei, Radu Ghidermic, investitor activ, si Bogdan Garbu, coordonator SME in cadrul Bank of Cyprus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri