Fondul de investitii olandez MEI Roemenie en Bulgarije, impreuna cu fondurile administrate de Raiffeisen Asset Management si SIF Banat-Crisana (SIF1) au convocat o adunare generala la Rompetrol Well Services (PTR) pentru alegerea administratorilor prin metoda votului cumulativ, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
De asemenea, actionarii care detin peste 10% din companie solicita informarea privind structura tuturor relatiilor si operatiunilor intragrup cu entitatile afiliate ale Rompetrol Well Services si prezentarea naturii, volumelor, rulajelor, dobanzilor aplicabile, termenelor si conditiilor in care se realizeaza operatiunile intragrup.

“Consiliul de Administratie si Conducerea Executiva a Societatii vor analiza si solutiona cererea mentionata”, se indica in comunicat.

Actiunile PTR fac obiectul unei oferte publice de preluare initiate, in 3 februarie, de catre grupul Rompetrol pentru cumparare a 47,7% din capitalul social pe care nu le detine. Oferta urmeaza a se incheia la finalul zilei de maine.

Rompetrol Well Services a raportat anul trecut un profit net de 13,66 milioane lei, in scadere cu 43% fata de rezultatul din 2008, in contextul comprimarii cifrei de afaceri cu 34%.

Compania are un capital social de 27,82 milioane lei, divizat in 278,19 milioane de actiuni, cu valoare nominala de 0,10 lei.

Rompetrol Well Services are o capitalizare de 118,5 milioane lei (28,6 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 0,426 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri