La doua luni de la listarea Sibex (SBX) pe propria platforma spot investitorii au tranzactionat 1 milion de titluri, ceea ce reprezinta 4,66% din capitalul social al operatorului de piata, potrivit unui comunicat al institutiei.
Din 22 ianuarie pana in prezent lichiditatea atrasa de aceste actiuni a fost de 1,76 milioane lei (0,43 mil. euro).

“Pentru actiunile Sibex, primele doua luni de la listare au insemnat o perioada in care investitorii au testat aceasta piata, numarul de titluri tranzactionate fiind unul bun. Interesul din ultima perioada si tendinta ascendenta a volumului, ne indreptatesc sa credem ca acesta va creste si mai mult in perioada imediat urmatoare, mai ales datorita potentialului de expansiune a pietei spot Sibex, care se va reflecta si in actiunile companiei”, a declarat Teodor Ancuţa, presedinte Bursei din Sibiu.

In cursul sedintei de tranzactionare de astazi s-au incheiat patru tranzactii cu 71.600 de actiuni SBX. Pretul titlurilor a oscilat intre 1,74 lei si 1,76 lei, pentru a inchide la valoarea minina a zilei. Astfel, capitalizarea Bursei a scazut la 37,45 milioane lei (9,17 mil. euro).

Cititi si Emitentul Sibex, la primul bilant. Cum a trecut proba de foc?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri