Depozitarul Central a anuntat ca pe site-ul propriu (www.roclear.ro) se pot vizualiza, in cadrul sectiunii Emitenti/Emisiuni/Detalii AGA Emitenti, documentele si materialele informative pentru acele companii care nu beneficiaza de posibilitatea detinerii unei pagini de web si care doresc afisarea, pe propria raspundere, a acestor informatii.
Pe pagina depozitarului, la sectiunea emitentii, se vor putea gasi informatii referitoare la subiectele inscrise pe ordinea de zi a adunarilor generale ale actionarilor, precum si proiectul hotararilor ori documentele aprobate de catre organele statutare de conducere ale societatilor emitente.

Astfel de informatii vor putea fi publicate si pentru alte categorii de emitenti, la cererea si pe raspunderea acestora.

Aceasta noua sectiune a site-ului Depozitarului Central faciliteaza accesul actionarilor la informatie, venind totodata si in sprijinul societatilor emitente, in vederea respectarii prevederilor Regulamentului CNVM nr. 6/2009, se mai arata in comunicat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri