In cadrul adunarii generale trei candidati pentru consiliul Depozitarului Central s-au retras din cursa. Acestia sunt Lucian Isac, directorul general al Estinvest, Ciprian Zah, vicepresedintele Bursei de Valori Bucuresti, si Stere Farmache, presedintele BVB.
[Update 1]: AGEA s-a anulat din lipsa cvorumului

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Bursei de Valori Bucuresti s-a amanat pentru ziua de maine, 11 septembrie, ora 11.30, din lipsa cvorumului. Actul constitutiv al BVB prevede ca necesarul de cvorum pentru AGEA este de minimum 75%.

In cazul in care in adunarea de maine cvorumul nu va fi de 50% plus 1, se va renunta la ordinea de zi, urmand ca splitarea actiunilor sa fie discutata intr-o AGA ulterioara.

[Update]: Actionarii BVB nu au aprobat propunerea de a se accepta noi candidaturi. In cursa au mai ramas Octavian Dragolea (IFB Finwest), Cristinel Sandu Popescu (SSIF Voltinvest), Carmen Dumitrescu (SIF Banat-Crisana), Doru Bolos (Interdealer Capital Invest), Ovidiu Sergiu Pop (SSIF Intervam), Adrian Manaila (SSIF Eldainvest), Alexandru Ioan (KBC Securities), Cecilia Manta (SIF Moldova), Daniela Carmen Boeriu (Actinvest), Bogdan Cosmin Ivan (HTI Valori Mobiliare), Rares Nilas (BT Securities), Tod Raileanu (Rombell Securities), Dana Mirela Ionescu (RCI) si Valentin Ionescu, viitorul director general al BVB.

In timpul adunarii generale, Alin Brendea, vicepresedintele Prime Transaction si-a depus candidatura pe un loc in consiliul Depozitarului Cnetral.

In conditiile in care termenul legal de depunere a candidaturilor a fost 26 august, s-a supus la vot posibilitatea de a depune candidatura in timpul adunarii generale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri