Oficialii Franklin Templeton au declarat ca nu au primit nicio documentatie oficiala legate de contestatia AGEA Fondului Proprietatea in instanta, de catre Ioana Sfiriala.
Franklin a vazut in presa stiri pe acest subiect si a anuntat ca va incerca sa stopeze orice incercare nefundamentata de a intarsia plata dividendelor sau listarea FP la Bursa de Valori Bucuresti.

“Principalul nostru obiectiv este sa ne asiguram de faptul ca actionarii vor primi dividendele incepand cu 11 octombrie. Reluam angajamentul de a lista Fondul la BVB, in prezent lucram pentru a resecta toate termenele unei listari in prima parte a anului”, se arata intr-un comunicat de presa.

Recent, un actionar al Fondului Proprietatea, Ioana Sfiraiala, a anuntat ca va contesta in instanta AGEA de la Fond in care Franklin Templeton a fost numit administrator, invocand ca proiectul de modificare a actului constitutiv al Fondului nu a fost publicat in termenul legal, de 30 de zile inainte de AGA.

Sfiraiala mentioneaza ca in AGA din 6 septembrie s-a aprobat modificarea actului constitutiv al Fondului Proprietatea, desi modificarile propuse de conducerea Fondului trebuiau publicate cu 30 de zile inainte de intrunirea actionarilor. Convocatorul AGA a fost publicat in Monitorul Oficial la 4 august, iar modificarile propuse pentru schimbarea actului constitutiv au fost publicate la 23 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri