Actionarii Depozitarului Sibex au aprobat in adunarea generala de la inceputul lunii majorarea capitalului social cu 12 milioane lei, prin aport de numerar, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.
Astfel, capitalul va urca la circa 25 milioane lei (5,83 mil. euro).

Pentru majorare vor fi amise 120.000 de actiuni cu o valoare nominala de 100 lei/actiune egala cu pretul de subscriere. Perioada de subscriere se va incheia in data de 20 ianuarie 2011.

In primele doua etape titlurile vor putea fi subscrise de actionarii existenta, pentru ca in cea de-a treia etapa actiunile vor fi oferite oricaror persoane juridice interesate, care intrunesc conditiile prevazute in actul constitutiv al societatii.

Pentru persoanele interesate sa cumpere actiuni va exista o prima de emisiune de 25 lei pentru fiecare actiune subscrisa si varsata.

Actiunile ramase nesubscrise sau pentru care nu s-a varsat capitalul social aferent dupa a treia etapa vor fi anulate.

Depozitarul Sibex a fost infiintat in martie 2009, iar principalii actionari sunt Bursa din Sibiu si cele cinci societati de investitii financiare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri