Firma de brokeraj Prime Transaction deruleaza o oferta speciala, destinata posesorilor de actiuni la Fondul Proprietatea sau celor care intentioneaza sa cumpere actiuni, dupa listare, se arata intr-un anunt postat pe pagina de internet a companiei.
Pana la 30 iunie 2011, Prime ofera o reducere de 50% a comisionului de succes pentru detinatorii de actiuni FP, care isi deschid un cont de investitii administrat de un broker.

Alin Brendea, directorul operatiuni al Prime Transaction, a declarat pentru wall-street.ro ca a avut in ultimele luni contacte cu peste 150 de clienti interesati de a intra pe piata bursiera la momentul listarii Fondului Proprietatea.

“Sper ca o parte importanta dintre acestia sa devina clienti ai societatii in acest an”, a explicat acesta.

Mai mult, SSIF-ul ofera si asistenta gratuita pentru orice client care deschide un cont nou, cu privire la formalitatile de tranzactionare ale actiunilor Fondul Proprietatea, cu privire la functionarea pietei bursiere cat si cu privire la evolutia cursului de tranzactionare a actiunilor FP.

"Nu oferim ceva special doar pentru conturile administrate de brokeri. Oferim comisioane de tranzactionare atractive si mai ales asistenta gratuita legata de acomodarea cu piata bursiera (procedura de deschidere cont, consultanta privind functionarea pietei bursiere, privind caracteristicile actiunii Fondul Proprietatea si in general tot ce este necesar pentru a intelege mecanismul bursier). Pentru conturile administrate discretionar avem o oferta individualizata tinand cont de cererea ridicata pentru astfel de servicii. Avem potentiali clienti cu care tinem legatura de mai multe luni si care simt nevoia de a delega decizia de investitie catre o persoana mai informata si cu o reactie rapida pe piata", a mai explicat Brendea.

Mai mult, acesta spune ca o activitate mai intensa pe contul de investitii determinata de listarea FP va lasa loc pentru obisnuitele reduceri de comisioane pe care Prime Transaction le acorda clientilor cu rulaje in crestere.

Prime Transaction a intermediat in 2010 tranzactii totale de 153 milioane lei, ocupand locul 22 in topul celor 69 de intermediari activi pe Bursa de Valori Bucuresti.

Citeste si 2011 pe bursa - Anul Fondului Proprietatea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri