Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca pana la alegerile europarlamentare liberalii vor fi supusi la diversiuni, campanii de denigrare si incercari de racolare a primarilor, precizand ca situatia PNL din teritoriu este mai buna decat in 2009, cand a obtinut 15 la suta la europarlamentare.

Crin Antonescu a afirmat, la Conferinta Teritoriala a PNL Iasi, ca presiunile asupra liberalilor se vor inteti pana la alegerile din 25 mai, el afirmand ca unele dintre acestea se manifesta deja, in special la adresa primarilor PNL, scrie Mediafax.

"Pana la alegerile europarlamentare vor fi multe campanii impotriva noastra, cu diversiuni si minciuni grosolane. Vor urma lucruri grave, iar unele au si inceput. Sunt presiuni asupra primarilor, amenintari si tot felul de promisiuni. Am mai trecut prin asta. Cei de la putere stiu ca in 2009, singur in opozitie, avand doar patru sefi de consilii judetene, PNL a luat la europene 15 la suta. Azi avem 13 presedinti de consilii judeteni, 900 de primari, 11 primari de municipii, aproape 150 de parlamentari, iar in plus nu suntem singuri in opozitie", a afirmat Crin Antonescu.

El a mai spus ca, pe analizele pe care le detine, nu exista nicio organizatie PNL judeteana care sa nu fie "mult mai puternica"' decat in 2009.

Pe de alta parte, Antonescu le-a spus liberalilor ca toti cei care vor sa ramana legati de PSD la guvernare sunt liberi s-o faca.

"Suntem in opozitie si facem opozitie. Cine vrea sa ramana la putere atarnat de gatul PSD, ca domnul Tariceanu sau domnul Stroe, s-o faca. Dam batalia la europarlamentare ca sa demonstram ca suntem cel mai puternic partid al opozitiei", a precizat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca nu intelege de ce adversarii le plang de mila liberalilor, in conditiile in care sondajele arata ca partidul nu ar avea sanse.

"Se incearca sa fim descurajati. Ne plange toata lumea de mila. Nu intelegem de ce, daca tot suntem atat de slabi, ca nu avem nicio sansa, ca PNL are 14 la suta, ca Antonescu are trei la suta sau 11 la suta, de ce in continuare ne ataca pe noi si dintr-o parte si din alta? De ce masina de propaganda a PSD se ocupa de Antonescu de dimineata pana seara? De ce masina de propaganda a lui Basescu continua sa dea in directia noastra? Pe cel slab il lasi deoparte, te bati cu cei care sunt periculosi", a spus Antonescu.

El a spus ca explicatia atacurilor impotriva PNL consta in faptul ca, in pofida, sondajelor de tot felul, partidul a ramas intreg.

Crin Antonescu si mai multi lideri liberali, intre care Marian Petrache si Romeo Stavarache, au participat, sambata, la Conferinta Teritoriala a PNL Iasi, in care este desemnat noul lider al filialei.

In cursa pentru sefia organizatiei judetene s-au inscris actualul lider interimar al filialei, Cristian Adomnitei, si consilierul judetean Victor Chirila. La conferinta sunt prezenti peste 700 de membri liberali, iar rezultatul scrutinul va fi anuntat in cursul serii.

Alegerile la PNL Iasi sunt organizate dupa ce timp de zece ani filiala a fost condusa de Relu Fenechiu, acesta fiind condamnat la cinci ani de inchisoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri