Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut in seara de marti de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA. Radu Mazare este acuzat de procurorii anticoruptie ca a luat mita 175.000 de euro de la un reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda". Vezi cum arata locuintele respective.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) informeaza, intr-un comunicat, ca Radu Mazare este urmarit penal pentru luare de mita, iar Avraham Morgenstern, "reprezentant al unei societati comerciale", pentru dare de mita.

Potrivit ordonantelor de retinere, la inceputul anului 2011, primarul Radu Mazare a lansat Programul de construire locuinte modulare grupate in Campusul Social "Henri Coanda", aprobat prin hotarare a Consiliului Local al Municipiului Constanta.

Vezi cum arata cartierul de locuinte pentru care Mazare ar fi luat mita, in galeria foto de mai jos. Alaturi de el, in mai multe fotografii, se afla si Victor Ponta, premierul Romaniei.

Surse foto: Agerpres si Mediafax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri