Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la lansarea eurocandidatilor aliantei PSD-UNPR-PC, ca alianta va fi castigatoare inclusiv in noiembrie 2014, el precizand: "Daca considerati ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, bineinteles ca voi fi".

"Vreau sa nu plecati acasa fara convingerea ca eu, Victor Viorel Ponta, cum ii place sa spuna, si sunt mandru, stiu foarte bine si foarte clar ce avem de facut pana pe 16 noiembrie si dupa 16 noiembrie. (...) V-am spus si v-o spun, in 2004, 2009, am luptat cu toate puterile mele ca Basescu sa nu ajunga presedintele Romaniei", a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Potrivit premierului, presedintele Romaniei nu va fi si nu trebuie sa fie nici presedintele PSD, PC, UNPR sau PPDD. "Eu cred cu adevarat ca impreuna cu dumneavoastra vom gasi acel presedinte si il vom sprijini. Voi fi in prima linie a acestei batalii. De data aceasta cred ca voi castiga, de data aceasta cred ca vom castiga. Daca veti considera ca eu trebuie sa fiu, binenteles ca voi fi", a spus Victor Ponta.

Potrivit acestuia, un presedinte uneste si nu dezbina, face cinste Romaniei si nu face pe nimeni de rusine, isi iubeste concetatenii si manifesta compasiune. "Eu cred ca un adevarat presedinte este cel care promoveaza dialogul in special cu cei care nu sunt de acord cu el, pentru ca un presedinte este al tuturor romanilor. Vreau sa cred ca un presedinte isi iubeste si isi respecta in primul rand propria familie, si familia oricarui alt cetatean. Cred in aceasta valoare", a mai spus Victor Ponta.

El a mai spus ca Traian Basescu a fost presedinte pentru el insusi si pentru ai sai, si a dat asigurari ca viitorul presedinte "isi va face datoria fata de toti romanii".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri