Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a depus marti, la PICCJ, o plangere penala impotriva deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta l-ar fi amenintat cu moartea la telefon, edilul neoferind, la iesirea de la parchet, lamuriri despre posibilele motive ale gestului demnitarului.

"Aici am o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea, adica o chestiune, in opinia mea, foarte grava si, din aceasta perspectiva, cred ca este de datoria mea sa dam un semnal in aceasta tara ca cu astfel de securisme si cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare pacat ca un deputat in Romania, in Europa, ameninta cu moartea un primar de sector", a declarat Negoita, potrivit Mediafax.

Edilul Sectorului 3 a mai aratat ca justitia trebuie sa lamureasca acest caz si ca are incredere in anchetatori.
Intrebat cum au sunat amenintarile, in special cele cu moartea, Negoita a raspuns: "Mi-a spus: 'Te termin. Ai intrat pe mana mea, o sa te termin. Mori de mana mea, nu o sa te las'. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus".

Robert Negoita a mai spus, intrebat daca a inregistrat convorbirea telefonica in care a fost amenintat: "Nu fac asa ceva, nu sunt securist", el precizand, in acelasi context, ca stie ca institutii abilitate ale statului inregistreaza convorbiri telefonice.

Primarul a mai aratat ca nu era in relatii de prietenie sau de afaceri cu Sebastian Ghita. Plangerea lui Negoita a fost inregistrata la Registratura Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), urmand sa fie repartizata unui procuror.

Negoita a spus ca va reveni la Parchet atunci cand va fi chemat de un procuror, pentru declaratii.
Robert Negoita si Sebastian Ghita sunt colegi de partid - PSD, unde primul este vicepresedinte, iar al doilea, deputat de Prahova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri