Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a demisionat din functia de prim-vicepresedinte PNL si ca a renuntat sa mai fie membru BPN.

"Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri (duminica -n.r.) si ma refer aici mai mult la rezultatele obtinute in municipiul Sibiu decat la nivel de tara, care si ele sunt proaste, in acest context va informez ca am demisionat in aceasta dimineata din calitatea de prim-vicepresedinte al PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic", a anuntat, luni, intr-o scurta declaratie de presa sustinuta la Sibiu, Klaus Iohannis.

El a spus ca l-a informat pe presedintele partidului despre acest pas. La alegerile europarlamentare de duminica, la Sibiu PNL a obtinut 17,91 la suta din voturi, in timp ce Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 31,19 la suta, scrie Mediafax.

Anterior declaratiei sustinute de Iohannis, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca scorul partidului la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor, precizand ca el isi va tine promisiunea legata de scorul formatiunii si ca va face acest anunt in sedinta BPN.

”La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi multumit, este un rezultat sub asteptarile noastre. Asa cum am anuntat din campanie, neatingerea obiectivului este un esec pe care ca presedinte mi-l asum. Evident ca imi voi tine cuvantul, nu s-a pus niciodata problema alfel. In sedinta de la ora 14.00 voi anunta colegii si vom lua decizia acolo”, a afirmat Crin Antonescu.

Antonescu a declarat, in mai multe randuri, ca daca PNL obtine mai putin de 20% la europarlamentare va demisiona de la sefia partidului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri