Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, are un discurs care seamana cu cel al lui Traian Basescu, precizand ca probabil Antonescu "este in stare sa faca orice" ca sa ajuna presedinte.

"Sincer vorbind, eu am discutat cu Crin Antonescu acum vreo doi ani si jumatate, cand parea un om cu scaun la cap. In ultima perioada, recunosc ca nu-l mai recunosc. Are un discurs exact ca al lui Basescu. Are un discurs foarte incrancenat si foarte rau. Se simte o rautate interioara. Nu-l inteleg. Probabil este disperat sa ajunga in acel scaun si este in stare sa faca orice, cum a facut si Basescu", a spus Radu Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa judecarea dosarului in care este judecat, alaturi de alte 36 de persoane, pentru atribuirea nelegala a unor terenuri.

Primarul municipiului Constanta a adaugat ca in urma cu aproximativ un an si jumatate il simpatiza pe Crin Antonescu. "Este un om care imi placea, insa care de vreun an, un an si jumatate are un comportament total nefiresc si anormal pentru ce ne trebuie noua ca sa ne dezvoltam. Eu nu mai vreau un «Basescu doi». (...) O sa i se strambe si ochii pana la sfarsit", a mai spus Radu Mazare, potrivit Mediafax.

Primarul Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, in dosarul privind atribuirea nelegala a unor terenuri.

Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane de euro in dauna municipiului Constanta, potrivit DNA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri