Presedintele PSD, Victor Ponta, va fi consiliat de un strateg american in campania pentru alegerile prezidentiale, cu care va incheia un contract in perioada imediat urmatoare, precum si de consultatii interni Bogdan Teodorescu si Dan Sultanescu, au precizat surse din PSD.

Ponta il cunoaste pe strategul american de circa doi ani si ca acesta a vizitat Romania de doua ori pana acum. Potrivit surselor citate de Mediafax, Ponta va semna un contract de consultanta cu strategul american in perioada imediat urmatoare.

Consultantul american nu a mai gestionat, pana acum, campanii electorale in Romania, au mai aratat sursele citate. Dintre consultantii interni, Ponta va lucra in campania electorala pentru prezidentiale cu Bogdan Teodorescu, cu care colaboreaza de 14 an, si cu Dan Sultanescu.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, va fi coordonatorul campaniei electorale a lui Ponta, in timp ce Dan Sova va fi purtatorul de cuvant al PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri