Seful statului, Traian Basescu, a declarat ca va face publica inregistrarea discutiei cu premierul si ministrul Finantelor, pe care a avut-o luni la Cotroceni despre reducerea CAS. Ulterior intalnirii, Victor Ponta a spus ca s-au certat, iar tonul sefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost ”badaranesc”.

Intrebat daca au fost discutii aprinse, presedintele Basescu a raspuns: ”Cred ca am sa fac altceva, o sa fie prima data cand fac publice inregistrarile discutiilor, sa vedem cine minte”. Presedintele Traian Basescu ar putea ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunand ca discutia de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece seful statului a vrut sa faca doar propaganda politica si a avut un "ton badaranesc" la adresa ministrului Finantelor, Ioana Petrescu.

Intrebat care a fost tonul discutiei, seful Guvernului a raspuns: "Un ton destul de badaranesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflati de la presedinte ca studiile de la Harvard sunt nimic pe langa studiile domniei sale". "Ne-am certat !", a declarat anterior, agentiei Mediafax, premierul Victor Ponta, dupa discutia cu presedintele Traian Basescu pe tema reducerii CAS. Surse oficiale declarasera ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic dupa aceasta discutie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri