Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat surse liberale citate de Mediafax.

Conform surselor citate, sondajul comandat de PNL a fost realizat in perioada 10-17 iulie, iar rezultatele sale au fost prezentate duminica liberalilor.

Astfel, potrivit acestor date, 32% din respondenti ar vota cu Victor Ponta la prezidentiale, in timp ce Klaus Iohannis ar fi votat de 21%, Calin Popescu Tariceanu - 10%, Mircea Geoana - 6%, Cristian Diaconescu - 6%, Crin Antonescu - 6%, Catalin Predoiu - 5%, Dan Diaconescu - 4%, Mihai Razvan Ungureanu - 1%.

De asemenea, in turul al doilea Ponta ar avea 49%, fata de 43% Iohannis, restul respondentilor fiind nehotarati. In acelasi timp, in turul al doilea Ponta ar obtine 53% intr-o confruntare cu Antonescu, pentru care ar vota doar 29%, au mai relatat sursele citate. Potrivit acelorasi surse, Ponta ar avea 55% in turul al doilea, fata de 28% Predoiu.

Cercetarea sociologica a analizat si electoratele lui Iohannis si Antonescu in functie de varsta, sex, nivel de scolarizare, ocupatie, venituri, precum si pe regiuni ale tarii, au mai mentionat sursele citate.

Potrivit acestora, la toate criteriile analizate, Iohannis a iesit mai bine decat Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri