Directorul Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti, ca ar fi disponibil sa analizeze o eventuala propunere de a candida la prezidentiale, pentru a contribui "cu ceva mai mult" la evolutia Romaniei si a-si pune in valoare "experienta si cunostintele" dobandite de-a lungul carierei.

Intrebat, la Adevarul Live, cat de valabile raman afirmatiile sale, potrivit carora, daca va fi solicitat, voi examina o asemenea propunere si va adopta o decizie, Melescanu a raspuns: "Spre deosebire de alti politicieni, eu nu am declaratii pe care le schimb de la o zi la alta. Declaratia este valabila. Asa cum am spus atunci, asa este valabila si astazi", informeaza Mediafax.

El a adaugat ca ar dori ca astfel sa isi puna in valoare experienta. "Vreau sa precizez un lucru foarte important: nu sunt un om care stau pe strada, am o pozitie, la ora actuala, in SIE, care, din cate aud cel putin, este o pozitie dorita si de alti politicieni, deci nu am niciun fel de problema. Singurul lucru pe care l-am spus si pe care il repet este ca am o disponibilitate si doresc, daca se poate, sa fac mai mult si sa imi pun in valoare experienta si cunostintele pe care le-am dobandit de-a lungul unei cariere", a spus Meleșcanu.

Teodor Melescanu a adaugat ca fi fost o preferinta daca i se facea o propunere in acest sens din partea "colegilor mei liberali", ceea ce "nu a fost cazul pana acum".

"Declaratia este valabila. In cazul in care mi se face o asemenea propunere, care poate fi o propunere serioasa, evident ca o voi examina cu toata atentia si, in functie de disponibilitatea pe care mi-am manifestat-o deja, de a contribui, poate, cu ceva mai mult decat am facut pana acum la evolutia Romaniei, voi lua si decizia respectiva", a conchis directorul SIE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri