Presedintele Traian Basescu a discutat la „Evenimentul Zilei“ despre propunerile facute de premierul Victor Ponta la Ministerul Culturii si Ministerul de Buget, de dosarul lui Dan Voiculescu, despre candidatura Monicai Macovei ca independent la alegerile prezidentiale, precum si despre rolul lui Calin Popescu Tariceanu in campania electorala a PSD.

Despre propunerile de ministri

Credeti ca e un raspuns atat de asteptat. Am spus ca voi avea o pozitie marti sau miercuri, pentru ca premierul sa aiba timp sa faca alte propuneri. Dar mai este si a doua varianta: poate cei doi isi dau seama ca e o caciula prea mare pentru ei. Asa ca mai astept pana maine, poate isi da seama premierul ca nu poate avea un ministru la Buget care a fost ca Casa de Cultura.

In principiu, ii voi respinge, dar poate isi dau ei seama si se retrag. Daca ii resping, ei nu mai pot fi numiti ca ministri, nici macar pe alte portofolii. Am analizat toate variantele: la cata minte are, Victor Ponta putea sa vina si sa spuna ca il pune pe Manda la Cultura si pe Biro la Buget. A fost prima data cand Ponta n-a discutat cu mine propunerile, ci a mers la stapanii sai de la Antena 3. E rusinea lui sa propui asemnea candidati pentru cele doua ministere. E o rasplata pentru Olguta Vasilescu, intr-un fel sau altul, care a organizat festivitatea de la Craiova, acolo unde premierul a venit in pantofi de lac de la inundatii. A fost mai penibil decat cu ca la inundatii.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri