Elena Udrea, presedintele PMP a declarat, luni, ca partidul pe care il reprezinta a scris un denunt penal impotriva presedintelui DNA, Laura Georgescu, pe care o acuza ca protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3.

"Astazi am scris un denunt penal, cei de la Miscarea Populara, impotriva doamnei Laura Georgescu pentru abuz in serviciu impotriva interesului public in functia de conducere pe care o are in fruntea Consiliului National al Audiovizualului. Doamna Georgescu protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile celor de la Antena 3", a precizat liderul PMP, intr-o conferinta de presa.

Udrea a spus ca CNA "nu s-a autosesizat nici cu privire la instigarea din ultimele zile a celor de la Antena 3 care, inca de vineri, printr-o campanie de sms-uri au adunat oamenii in platourile de filmare, intr-o emisiune maraton care a durat pana dupa miezul noptii si care s-a transformat incet, incet intr-un apel popular", informeaza Mediafax.

Totodata, Elena Udrea a acuzat CNA ca n-a intreprins nicio masura, nici macar un avertisment, "pentru a stopa discursul manipulator carea degenerat in forme de dezordine publica la manifestarea de ieri (de la Palatul Cotroceni – n.r.)" si nu a incercat sa echilibreze situatia in ceea ce priveste "modul partinitor, neprofesionist" in care a fost prezentat la Antena 3 cazul Voiculescu in ultimele zile.

"Constatam ca institutii precum Jandarmedia romana, CNA sunt subordonate in acest moment nu doar actualei puteri, sunt subordonate in acest moment si trustului lui Dan Voiculescu", a conchis presedintele Partidului Miscarea Populara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri