Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul sedintei ACL, ca parlamentarii PNL si PDL vor cere PSD ca Legea amnistierii si gratierii sa nu mai fie "tinuta la dospit", ci sa fie supusa votului in plenul Camerei Deputatilor si respinsa.

”Vom cere, dupa alegerea noului Birou al Camerei, punerea pe ordinea de zi cat mai rapid a legii gratierii si amnistierii, pentru ca ne putem astepta ca domnul Ponta sa se gandeasca sa suspende pentru vreo doua ore si Codul penal, ca sa-si rezolve problemele pe care le are cu principalii lui sustinatori”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a mentionat ca ACL va vota pentru respingerea proiectului de lege astfel incat acesta sa nu mai fie tinut ”la dospit” de catre PSD. De asemenea, el a mentionat ca se va solicita repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege prin care se anuleaza taxa suplimentara de 7 eurocenti acciza la carburant si taxa pe stalp, informeaza Mediafax.

La randul sau, presedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus ca ACL va solicita din nou ca voturile pentru ridicarea imunitatii parlamentarilor sa fie ”la vedere”, dar si promovarea votului prin corespondenta si a legii prin care prima intabulare a terenurilor ar fi gratuita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri