Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Vasile Blaga si Klaus Iohannis sunt ”Pacala si Tandala ai politicii romanesti”, adaugand ca cei doi sunt "politruci, penibili si iresponsabili", atacul premierului fiind cauzat de afirmatiile acestora fata de nominalizarea Corinei Cretu pentru postul de comisar european.

”Cei doi politruci, penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea domnul Juncker Dezvoltarea regonala. Nu-i intrebati de ce, pentru ca ei in general nu au capacitatea de a se exprirma rational in limba romana. Sa-mi spuna de ce sa nu aiba Romania Dezvoltarea regionala”, a spus Ponta.

El a aratat ca Romania a mai fost intr-o situatie similara in 2006, cand Varujan Vosganian a ratat obtinerea unui portofoliu economic important pentru ca ”a fost sabotat din tara”. ”Noi am mai patit acest lucru in 2006, cand domnul Vosganian a fost desemnat pentru un portofoliu important, a fost sabotat din tara de tot felul de securisti, de tot felul de prosti, ca nu a fost doar ticalosie, a fost si prostie, si din acest motiv Romania in loc sa obtina un portofoliu economic important in 2006, a obtinut acel Multilingvism”, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Domnul Basescu a fost inca o data mai destept decat ei.

El a aratat ca in acest moment Romania are sansa sa obtina cel mai important portofoliu. ”Si acesti politruci, Iohannis si Blaga, crezand ca-i fac placere lui Basescu - dar domnul Basescu a fost inca o data mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru - se apuca sa scrie scrisori, sa ne ceara sa nu primeasca Romania asa ceva. Nu pot decat sa spun ca este condamnabil acest lucru si cu oameni cu atat de putina ratiune si atat de putina inteligenta politica o sa fie foarte greu in viitor - chiar daca vor fi in opozitie sau in ce pozitii vor fi - sa dezvoltam Romania”, a mai spus Ponta.

Liderii ACL Vasile Blaga si Klaus Iohannis au trimis, miercuri, o scrisoare presedintelui ales al CE, Jean-Claude Juncker, si liderului PPE, Joseph Daul, ca nominalizarea Corinei Cretu pentru functia de comisar european s-a facut prin incalcarea legii, intrucat aceasta nu a fost audiata in Parlament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri