Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, isi va lansa candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment fiind asteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toata tara.

Accesul pe stadion va fi permis incepand cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va incepe la ora 16.00 si va dura aproximativ o ora si jumatate. Gazonul va fi placat, astfel incat cei prezenti vor putea sta si in aceasta zona. Organizatorii au stabilit ca scena sa fie montata in fata unei peluze, astfel incat gazonul, tribunele si peluza din fata sa poata fi folosite de catre participanti.

Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului national si a Imnului partidului si va fi constituit efectiv din cateva discursuri. La eveniment este asteptat sa participe si sa rosteasca un discurs, asa cum a facut de fiecare data, si primarul Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, Liviu Dragnea se va adresa participantilor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta. Presedintele PSD, candidatul la Presedintie, va incheia, prin discursul sau, evenimentul.

Participantii la lansare vor avea acces in stadion in baza unor bilete care contin indicatii privind randul si locul pe care il vor ocupa, exact ca la meciurile de fotbal. Jurnalistii care vor relata vor avea acces in baza unui ecuson de presa primit de la biroul de presa al partidului. Ca si participantii, si jurnalistii primesc cate un bilet.

Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care implineste, sambata, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide si cu sarbatorile dedicate Zilelor Bucurestiului.

USL a mai organizat un miting de asemenea amploare in 2012, tot pe Arena Nationala. La acel moment au participat aproximativ 60.000 de persoane. Victor Ponta si-a depus, miercuri, la BEC, dosarul de candidatura la Presedintia Romaniei, fiind primul candidat care s-a inscris in cursa prezidentiala. Candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale a fost validata de Congresul PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri