Presedintele PNL Klaus Iohannis a declarat sambata, dupa depunerea candidaturii la BEC pentru alegerile prezidentiale, ca este "mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor", mentionand ca spera ca viziunea sa sa coincida cu cea a sustinatorilor care au semnat pentru el.

"Acum a venit vremea faptelor, oamenii ma cunosc. Sunt mai putin un om al vorbelor si mai mult un om al faptelor. Vreau sa candidez pentru a face altfel de politica in tara noastra. Mai putin spectacol, mai putina galagie, mai multe solutii pentru oameni, pentru Romania. Eu nu am in spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de institutii. Eu am in spate echipa Aliantei Crestin Liberale si cele peste doua milioane doua sute de mii de alegatori care au semnat pentru mine", a spus Iohannis, la iesirea de la BEC, potrivit Mediafax.

El a precizat ca spera ca pe parcursul campaniei electorale sa i se mai alature si alti sustinatori ai candidaturii la alegerile prezidentiale. "Forta lor este forta mea, viziunea mea sper sa fie si viziunea lor pentru o Romaniei prospera, puternica, a respectului", a mai spus candidatul ACL.

Cu ocazia depunerii candidaturii, Iohannis a tinut sa transmita felicitari cu ocazia aniversarii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului. La depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale a lui Iohannis au venit la BEC liderii PNL si PDL, intre care fostul presedinte al PNL Mircea Ionescu Quintus, presedintele PDL Vasile Blaga, alaturi de circa 300 de simpatizanti si sustinatori ai ACL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri