Premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca a declarat, sambata, ca atat el, cat si cetatenii moldoveni "isi leaga sperantele de viitorul presedinte al Romaniei, Victor Ponta", precizand ca acesta este un partener politic de incredere, de care il leaga o prietenie frumoasa.

Leanca a dorit sa ii ureze "La multi ani!" lui Ponta, precizand ca cel mai frumos cadou pe care il poate oferi el si cetatenii Republicii Moldova este "recunostiinta" pentru ceea ce a facut pentru ei. El a spus ca a dorit sa fie aproape de Victor Ponta in cadrul acestui eveniment important al lansarii candidaturii si a adaugat ca il leaga o prietenie frumoasa de acesta, dar si "viziuni comune, de a face lucruri bune", potrivit Mediafax.

"Este un partener politic de incredere, si-a respectat toate angajamentele, a demonstrat ca poti face lucruri mari, in timp scurt", a afirmat Iurie Leanca, dand exemplul gazoductului de la Ungheni. "Noi ne legam sperantele de viitorul presedinte al Romaine, Victor Ponta", a mai declarat premierul Republicii Moldova, adaugand ca acesta este "un om care se lanseaza in proiecte cand stie ca le poate duce la indeplinire".

"Este o vorba veche: Prietenul la nevoie se cunoaste. Republica Moldova are nevoie acum, mai mult decat oricand, de sprijinul Romaniei. Sunt prezent aici pentru a sustine un prieten al Republicii Moldova, aduc un mesaj de sprijin pentru viiorul presedinte al Romaniei. Sunt convins ca va continua sa ne sprijine in parcursul european", a mai declarat Iurie Leanca. El a afirmat ca "traim vremuri istorice, dificile, cu amenintari si riscuri fara precedent" si trebuie sa invatam din istoria comuna, sa constientizam ca impreuna suntem prieteni.

"Personal ,consider sa soarta noastra e strans legata de proiectul european, iar acesti pasi vor depinde in maniera substantiala de ajutorul Romaniei. De aceea nu imi este indiferent cine va conduce Romania in perioada urmatoare. Noi ne legam sperantele de viitorul presedinte al Romaniei, Victor Ponta. Impreuna vom ajunge la destinatie, vom reusi sa scriem istoria", a spus premierul moldovean. El a spus in final: "Salut si sustin candidatural lui Victor Ponta" si si-a exprimat convingerea ca acesta va face prima vizita, dupa castigarea alegerilor, la Chisinau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri