Victor Ponta a declarat, sambata, in cadrul lansarii de pe Arena Nationala, ca a invatat ceva foarte important de la Traian Basescu, "ce sa nu" faca daca ajunge presedintele Romaniei, "cum sa nu" se comporte, cum "sa nu" faca de ras o tara intreaga.

"Impreuna, am dat inapoi pensii, salarii, am redeschis spitale, am construit scoli, am relansat fonduri europene. Am facut toate acele lucruri care romanii nu mai credeau, in 2012 ca mai sunt posibile", a spus Ponta in discurs, precizand ca mai sunt multe nedreptati de indreptat, ca inca mai sunt oameni care sufera, noteaza Mediafax.

"Va rog sa muncim in continuare. Eu voi munci alaturi de Guvern, Parlament, de alesii locali, alaturi de fiecare om cinstit, drept, sa realizam tot ce in urma cu doi ani, aici, in acelasi loc, am promis", a mai declarat Victor Ponta, aratand ca ii pare rau ca unii nu mai sunt aici, dar ca acum sunt mai multi decat atunci”. Ponta a continuat: "Vreau sa fiu presedintele Romaniei , al celor care ma sprijina si al celor care nu ma sprijina, a celor care cred ca facem bine sau a care cred ca gresim. Vreau sa fiu presedintele fiecarui roman si vreau sa reusim impreuna Marea Unire".

Ponta a precizat ca vrea sa puna o intrebare al carui raspuns il stie: "Am reusit sa facem multe lucruri, in conditiile in care care totdeauna, cel sau cei care trebuiau sa ne ajute, ne-au franat, ne-au blocat, ne-au sabotat (..) Spun un singur lucru, va dati seama cate lucrui putem face daca suntem uniti? Enorm de mult pentru Romania", a spus Ponta. El a mai aratat ca nu vrea sa aduca aminte de regimul cu care "s-au luptat".

"Am invatat ceva foarte important de la Traian Basescu. Am invatat ce sa nu fac daca ajung presedintele Romanie, am invatat cum sa nu ma comport, cum sa nu fac de ras o tara intreaga, cum sa nu dispretuiesc pe cei care m-au trimis acolo. Asta am invatat", a declarat candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC la prezidentiale. Poanta a mai afirmat ca va fi "presedintele care va arata respect, care va putea arate dialog, intelegere".

'Vreau sa fiu presedintele cu care va mandriti si va propun ceva si mai imprtant, mai dificil, vreau sa ne schimbam cu totii, sa fim increzatori, mandri,sa facem acea schimbare si acea mare unire. Va rog sa fiti alaturi de mine, in aceasta mare schimbare a Romaniei", a mai declarat Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri