Pe blogul jurnalistului Robert Turcescu a fost postat un text intitulat "Marturisire si spovedanie", in care jurnalistul "mentioneaza" ca ar fi activat drept "lt.-colonel sub acoperire" al unui serviciu de informatii.

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii ”Actualitatea Romanesca”, de pe B1 TV, ca acele documente sunt reale si au fost postate chiar de el. De asemenea, realizatorul a precizat ca se va prezenta in fata judecatorilor, iar de luni nu va mai realiza emisiunea ”Sub semnul intrebarii”.

”Nu sunt niste asa-zise documente. Eu le-am pus astazi pe blogul personal. E o marturisire publica. In ceea ce priveste documentele, sunt dispus, oricand voi fi chemat de judecatori, sa spun adevarul despre ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale”, a declarat Robert Turcescu.

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor", se arata in postarea de pe blogul lui Robert Turcescu.

In cadrul postarii pe blog sunt atasate, de asemenea, state de plata si un livret militar. Din imaginile postate reiese faptul ca Robert Turcescu ar fi fost avansat la gradul de locotenent-colonel in anul 2010 de catre Unitatea Militara 02515 B (detalii pe stampila).

Victor Ponta: Domnul Basescu a fost ofiter al Securitatii

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei.

El a raspuns astfel intrebat la Romania TV ce ar face daca ar afla ca Traian Basescu a fost ofiter acoperit. "Domnul Basescu a fost ofiter al Securitatii si lucrul asta l-au stiut romanii si totusi l-au votat. Eu de aia nu l-am votat, a fost unul din motivele pentru care nu l-am votat, pentru ca am citit in carti ce a facut Securitatea impotriva romanilor si m-am gandit ca un securist nu trebuia sa fie presedinte, dar totusi oamenii l-au ales, asa incat acum e tardiv, asta ramane pentru istorie", a spus Ponta.

Tema „ofiterilor acoperiti”, o posibila bomba alectorala, a fost lansata recent de presedintele Traian Basescu. El a declarat despre faptul ca unii candidati la Presedintie nu si-ar fi completat CV-ul, ca trebuie sa spuna daca au fost sau nu ofiteri acoperiti si a precizat ca, daca nu se va intampla, o va face el, aratand ca nu este corect sa duci o asemenea functie "avand doua butoane".

De asemenea, declaratiile lui Robert Turcescu pot fi "citite" in cheia unei campanii de promovare virale a unei noi emisiuni TV.

Sursa foto: turcescu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri