La cateva ore dupa lansarea oficiala in campania prezidentiala, Elena Udrea se afla, duminica dupa-amiaza, alaturi de presedintele Traian Basescu, intr-o berarie din Capitala. Impreuna cu cei doi s-a aflat si fostul premier Emil Boc, dar si alti lideri ai Partidului Miscarea Populara, potrivit Digi24.

Presedintele a stat la masa chiar langa Elena Udrea. Masa, tipica berariilor germane, la care au luat loc mai multi membri ai PMP, nu a fost organizata separat, ci chiar in mijlocul localului, printre alti oameni.

Intalnirea de la berarie are loc dupa ce candidatul PMP s-a lansat duminica in cursa pentru Cotroceni. Presedintele Traian Basescu nu a fost prezent insa la eveniment, dar saptamana trecuta si-a dat semnatura de sustinere a candidatului PMP pentru prezidentiale.

Elena Udrea si-a lansat candidatura pentru alegerile prezidentiale duminica, in Piata Victoriei, unde au avut loc un mars si un miting. Candidatul PMP le-a spus participantilor ca Victor Ponta este "premierul zero", ea precizand: "Haideti sa va spun: el descopar eu, Victor Ponta este agentul 000".

Ea a aratat ca guvernarea PSD, guvernarea Ponta este "guvernarea zero, cu zero realizari, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate". "Victor Ponta isi face petreceri de ziua lui de milioane de euro, iar copiii nu au abecedare in clasa I (...). Victor Ponta are cultul personalitatii, de ziua lui si-a comandat cea mai mare petrecere, 100 mii de oameni au fost platiti, adusi", a sustinut Udrea.

Beraria H din Capitala se intinde pe 5.000 de metri patrati, are o capacitate maxima de circa 2.000 de oameni si incap 250-300 de mese. Acest lucru o face cea mai mare berarie in spatiu deschis din Europa Centrala si de Est, a afirmat Vlad Dumitru, general manager al Berariei H din Herastrau, Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri