Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, si-a prezentat programul pentru alegeri ”Romania lucrului bine facut”, intr-un eveniment la Palatul Parlamentului, in prezenta a aproape 800 de persoane.

La prezentarea programului lui Iohannis au participat parlamentari ai PNL si PDL, reprezentanti ai societatii civile si ai ambasadelor de la Bucuresti, dar si simpatizanti ai ACL. Intre cei care au vorbit la evenimentul de lansare a programului ”Romania lucrului bine facut” s-au numarat Gheorghe Piperea si Emil Hurezeanu, acesta din urma facand si prezentarea evenimentului, potrivit Mediafax.

Iohannis a fost ultimul vorbitor si a sustinut un discurs in care a facut prezentarea generala a documentului, distribuit sub forma tiparita invitatilor.
Programul prezidentiabilului ACL are 78 de pagini si este impartit in doua capitole mari: ”Un proiect pentru viitorii 10 ani – Romania lucrului bine facut” si ”11 teme majore de dezbatere si consens national”. ”Eu cred ca ceea ce ni se potriveste este tocmai filosofia lucrului bine facut. Vine din trecutul nostru, din ceea ce am construit ca natiune de-a lungul timpului. Exista parti din mostenirea noastra istorica si culturala care sunt expresia «lucrului bine facut» si cu care ne mandrim (...). De ce Romania lucrului bine facut este o viziune prezidentiala? Pentru ca presedintele este cel care poate imprima o directie natiunii”, a sustinut prezidentiabilul ACL.

Liderul PNL a vorbit despre independenta justitiei, statul de drept, parteneriatul strategic cu SUA si apartenenta la UE, dar si despre educatie, sanatate si sistemul de pensii. De asemenea, el a abordat tema legata de continuarea procesului de revizuire a Constitutiei, descentralizare si regionalizare, precum si reformarea sistemului electoral si de finantare a partidelor. Cei prezenti la eveniment au putut achizitiona de la un stand amplasat la intrarea in sala cartea lui Klaus Iohannis ”Pas cu pas, pe drumul drept”.

Sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri