Viorel Hrebenciuc, fosta „eminenta cenusie“ a PSD, a demisionat marti din Camera Deputatilor, exact in ziua in care Comisia Juridica trebuia sa spuna daca poate fi arestat preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA.

„Este perfect adevarat, am decis sa demisionez. Vreau sa-mi pastrez demnitatea, asa cum am avut-o toata viata. Daca va uitati atent, astea sunt discutii pe care le faci la cafea, cum faceti si dumneavoastra. Nu, nu regret nimic din ce am vorbit“, a spus Hrebenciuc despre stenogramele in care ii promitea lui Dan Sova sefia PSD, in schimbul unei legi a amnistiei si gratierii.

Prin demisie, Hrebenciuc ramane fara imunitate parlamentara, adica procurorii DNA pot cere arestarea lui fara a mai avea nevoie de permisiunea Parlamentului. Numai ca acesta nu a demisionat oficial din Camera Deputatilor, ci doar verbal. Asta inseamna ca procurorii inca nu se pot atinge de el, pentru ca „sforarul PSD“ se foloseste in continuare de imunitate. Pana cand?

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri