Victor Ponta a declarat ca daca va fi ales sef al statului va locui la el acasa, deoarece Vila Lac 3, unde locuieste inca Traian Basescu, trebuie facute mai multe slujbe.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Targoviste, ca, daca va fi ales sef al statului va locui in continuare la el acasa si nu se va muta, el aratand ca la Vila Lac 3, unde locuieste actualul presedinte, Traian Basescu, trebuie facute multe ”slujbe”, potrivt Mediafax.

”Poate ca nu mai trebuie sa platim din bani publici pentru cine (va fi presedinte - n.r.). Eu sunt prim-ministru de doi ani si jumatate si stau la mine acasa, nu la RA-APPS, din moment ce am locuinta. Cred ca si domnul Basescu, daca tinela binele public, poate sa stea la dansul acasa”, a spus Ponta. Intrebat unde va sta cand va fi presedinte, Ponta a raspuns: ”Da, acasa la mine. Stau foarte bine la mine”. Ponta a mai spus ca la Vila Lac 3 trebuie facute multe ”slujbe”.

Guvernul a primit din partea presedintelui Traian Basescu, in urma cu aproximativ doua saptamani, o solicitare privind atribuirea unei locuinte, cerere care se afla in lucru, a anuntat premierul Victor Ponta duminica, adaugand ca "nu cred ca suntem in pozitia sa acordam o resedinta foarte luxoasa". Fostii sefi ai statului au dreptul, conform legii, inclusiv la atribuirea pe perioada vietii a unei resedinte.

"Am primit cerere si este in lucru. Nu cred ca suntem in pozitia sa acordam o resedinta foarte luxoasa, cred ca o resedinta normala...din cate stiu, si Iliescu, si Constantinescu stau in niste conditii decente, dar nu...", a spus Ponta laRomania TV. El a adaugat ca in ceea ce il priveste, daca va ocupa postul de presedinte si va fi nevoit sa se mute, probabil va folosi o alta casa decat cea actuala, dar nu in vila in care locuieste in prezent Traian Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri