Catalin Predoiu a solicitat BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu Arsenie Boca, inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a solicitat, miercuri, BOR sa se delimiteze de practica PSD de a distribui iconite cu imaginea parintelui Arasenie Boca inscriptionate pe verso cu numele lui Victor Ponta si sigla PSD, solicitandu-i si premierului sa inceteze aceasta practica de campanie, potrivit Mediafax.

”Am in mana portretul sfantului parinte Arsenie Boca, o figura draga romanilor, o figura catre care se indeamna zilnic rugaciunile si evlavia tuturor credinciosilor romani. Motivul pentru care v-o arat intr-o conferinta de presa in campanie electorala este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta si al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfant in campanie electorala pentru Victor Ponta, un personaj politic care incalca toate cele sfinte in fiecare zi, inseamna depasirea oricarei limite de decenta si de bun simt, de respect fata de romani, de catre candidatul Victor Ponta”, a spus Predoiu, intr-o conferinta de presa.

El a prezentat iconita cu Arsenie Boca, avand pe spate aplicata o hartie tiparita cu textul: ”Icoana Parintele Arsenie Boca, Binecuvantarea casei. Aceasta icoana cu sfantul parinte Arsenie Boca este facuta, spre folosul si binecuvantarea tuturor celor care au nevoie de ajutor si tamaduire pentru sanatate si mantuire. Sfintit, PSD Victor Ponta Presedinte”. ”Ii cer primului ministru Victor Ponta sa dea ordin armatelor sale de politruci sa inceteze folosirea bisericii in campanie electorala. Cer, de asemenea, Bisericii Ortodoxe Romane sa se delimiteze de gesturile lui Victor Ponta, care nu are niciun scrupul in a folosi sentimente, credinte, simboluri ale romanilor, pentru scopurile sale politice. Nu exagerez cu nimic daca spun dupa acest gest pe care l-a facut Ponta de a folosi imaginea parintelui Arsenie Boca inscriptionata pe spate cu numele sau si al PSD, nu exagerez cu nimic daca spun ca domnul Ponta, in cazul in care nu se opreste, se dovedeste o adevarata satana a politicii romanesti”, a sustinut Predoiu. El a sustinut ca iconitele cu Arsenie Boca au fost distribuite in Bucuresti de militanti ai PSD.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri