Klaus Iohannis, candidatul ACL, a ales sa voteze la Sibiu pentru "Romania lucruri bine facut, o Romanie normala", alaturi de sotia sa a carei zi de nastere este chiar azi.

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a votat, duminica dimineata, la Sibiu, alaturi de sotia sa, a carei zi de nastere este, el spunand ca si-a exprimat optiunea electorala pentru ”o Romania normala, pentru Romania lucrului bine facut”, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis a ajuns la Scoala nr. 4 din Sibiu la ora 9.30, el venind impreuna cu sotia sa, Carmen, a carei zi de nastere este duminica. ”Este o zi foarte frumoasa, am inteles ca si prezenta la vot, cel putin la sectia mea de votare, este foarte buna. Sunt foarte optimist”, a spus primarul Sibiului, dupa ce a votat. Intrebat daca a primit telefoane in aceasta dimineata, el a spus ca a primit si telefoane, si sms-uri, si email-uri, cu ganduri bune, si ca acelasi gand bun il transmite si el tuturor romanilor.

Am votat pentru Romania lucrului bine faci, o Romania normala.

Intrebat pentru ce a votat, el a raspuns: ”Pentru Romania lucrului bine facut, pentru o Romanie normala”. Klaus Iohannis a spus ca are emotii si ca va avea ”pana cand se va termina ultima runda de vot”. Intrebat, de asemenea, de ce a ales sa voteze acasa, la Sibiu, el a spus ca asa i se pare ”normal si bine”, precizand ca urmeaza sa plece la Bucuresti, unde va astepta ca votarea sa se incheie. La plecarea spre masina, primarul Sibiului si sotia sa au fost opriti de doua femei. Una dintre acestea l-a rugat pe primar sa ii dea un autograf pe cartea sa autobiografica, ”Pas cu pas”, iar cea de-a doua femeie i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, urandu-i ”La multi ani” de ziua sa de nastere.

Pana la ora 9.00, prezenta la sectia de votare amenajata la Scoala nr. 4 din Sibiu, unde a votat candidatul ACL la Presedintie, era de peste 12%, potrivit reprezentantilor sectiei. In judetul Sibiu, numarul persoanelor cu drept de vot inscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidentiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de sectii de votare.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri