Victor Ponta, presedintele PSD, a votat impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul Sorin Oprescu, precizand ca dupa 25 de ani de la revolutie, e timpul pentru o schimbare.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a votat, duminica, la o sectie de votare din Bucuresti, pe liste suplimentare, impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, el precizand, dupa vot, ca dupa atata razboi si distrugere este timpul pentru reconstructie, potrivit Mediafax.

„Cred ca din aceasta iarna vom fi cu adevarat o tara democratica, o tara europeana si ca dupa zece ani de razboi si de distrugere putem sa ne apucam sa constuim si o sa construim si in Bucuresti, si in Transilvania, si in Moldova si pentru romanii din afara, pentru ca dupa atata razboi si distrugere e timpul sa reconstruim”, a spus Ponta, dupa vot.

El a aratat ca dupa 25 de ani de la Revolutie se poate pune punct tranzitiei. „Sunt absolut convins si sunt foarte optimist ca dupa 25 de ani de cand ne-am castigat o libertate pe care ne-o doream foarte mult si foarte multi - eu atunci aveam doar 17 ani, domnul primar general si-aduce aminte le fel bine - cred ca putem sa punem punct unei tranzitii care nu se mai incheia”, a spus Ponta.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri