Fostul candidat la Presedintie Monica Macovei a facut un apel la nehotarati sa iasa la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru ca Victor Ponta sa nu castige, ea sustinand ca in caz contrar se va instaura "mafia absoluta, dictatura mafiei in Romania".

Monica Macovei a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa ca daca nehotaratii stau acasa, voturile lor s-ar duce la cine nu vor ei sa iasa presedinte.

"Ma adresez nehotaratilor sa iasa la vot si sa se gandeasca ca, daca pana acum presedintele hotilor sau presedintele care uneste hotii, daca pana acum Ponta si hotii lui au furat padurile, banii publici, au poluat tara cu mafiotisme, ce s-ar intampla daca ar castiga si fotoliul de la Cotroceni si ar avea puterea absoluta si ar fi mafia absoluta, dictatura mafiei in Romania? Ganditi-va cum ar arata Romania, iesiti la vot, daca stati acasa votul vostru se duce la cine nu vreti sa iasa presedinte. Ganditi-va cum va arata Romania mafiotizata de Ponta si hotii lui, intr-o dictatura a mafiei, daca Ponta ajunge la Cotroceni. Suntem la cotitura dintre un stat mafiotizat total sau mai avem o sansa", a spus Monica Macovei, citata de Mediafax.

Potrivit acesteia, "marioneta Ponta este alaturi de aliatii sai, bufonul Vadim, de domnu’ Dan, si de Tariceanu, care este pesedistul vopsit in galben".

Monica Macovei a anunțat, joi, pe Facebook, ca il va vota pe Klaus Iohannis in turul al doilea al prezidențialelor, aratand ca marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta.

In primul tur al alegerilor prezidentiale, Monica Macovei, care a candidat ca independent, a obtinut 421.648 voturi, respectiv 4,44%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri