Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale l-a criticat dur la Realitatea TV pe contracandidatul sau din turul 2, Victor Ponta, afirmand ca este "un pericol pentru democratia romaneasca" , in contextul in care actualul premier l-a chemat alaturi pe Corneliu Vadim-Tudor, imediat dupa rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale.

Intrebat despre legea amnistiei si gratierii, Iohannis a amintit ca PNL a oprit legea initiata de PSD in Parlament. Totodata, candidatul ACL a sustinut vehement ca "nu va gratia niciun condamndat pentru coruptie". "Nu am incredere deloc in acest Guvern, nu am incredere in Victor Ponta. Mii de oameni nu au putut sa voteze candidatul lor pe 2 noiembrie. Nu s-a intampla nimic, pana cand nu a venit BEC sa spuna ca nu se pot mari sectiile de votare. De ce nu au putut sa vina cu ordonanta de urgenta? Domnul Corlatean a fost trimis acasa, iar daca era cineva care trebuia sa demisioneze, acela era Victor Ponta", a mai afirmat Iohannis.

Cel mai mare pericol este sa iesim din sistemul democratic pe care il avem. Victor Ponta este un pericol pentru democratia romaneasca - Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedentie

Cele mai tari declaratii facute de Iohannis la Realitatea TV:

  • "Sa stiti ca sunt doua minciuni: Doar Ponta a marit pensiile si Iohannis vrea sa taie pensiile. Nici vorba. Dar de ce a fost crezuta acesta minciuna? Ponta a mintit, o actiune de nesimtire. Imaginati-va ce soc pe saracii oameni care au crezut ca este o instiintare oficiala de la Posta, ca li se va taia pensia".

Nu vreau sa il vad pe Traian Basescu premier, deci nu il voi pune.

  • Cum sa vorbeasca cineva de rupt Ardealul. Este o marlanie sa vii cu astfel de texte, domnilor de la PSD. Iata ca avem un candidat, Ponta, care este dispus sa arunce Romania in aer, numai sa iasa presedinte.
  • Daca eram la guvernare, as fi avut deja un buget pe 2015. Reducerea TVA la 19% este posibila in paralel cu imbunatatirea colectarii.
  • Niciunul dintre atacuri nu m-a dezechilibrat, dar intreaga campaie a PSD a fost o mizerie, nu la adresa mea ca om politic, ci la adresa mea ca persoana. Au venit cu gasca de vorbitoare si au spus ca am vandut copiii. Copii sunt bine, m-am interesat, am vorbit cu neamurile din Rasinari, cu primarul de acolo si copiii sunt bine.
  • Eu nu sunt omul nimanui, eu sunt omul romanilor. Eu sunt un om liber, eu nu sunt un om al baronilor. Socrul lui Victor Pona a spus ca a fost dorinta baronilor ca Ponta sa candideze. Eu sunt un om liber.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri